Today.ua

Жителів ОРДЛО заманюють на “вибори“ дешевими продуктами

Жителів окупованої части Луганської області заохочують йти на "вибори" продуктовими ярмарками, розміщеними навколо "виборчих дільниць". Відповідні фото з'явились в соцмережі Facebook.

Як відомо, сьогодні, 11 листопада, в ОРДЛО проводять незаконні вибори. На окупованих територіях Донбасу обирають так званих голів "республік" і депутатів "народної ради".

Примітно, що місцеві жителі не надто охоче беруть участь у "виборах", тому в "ЛНР" і "ДНР" намагаються заманити їх на голосування продуктовими ярмарками, безкоштовними картками на поповнення мобільного рахунку і т.д. Також бюджетників" і пенсіонерів змушували йти на "вибори" шляхом шантажу, погрожуючи позбавити людей зарплатні та пенсії.

"Східна правозахисна група" оприлюднила фото, зроблене в окупованому Перевальску Луганскої області на "виборчій дільниці" №224.

На світлині видно, що поруч з дільницею продають яйця, курку, олію та інші продукти.

[gallery link="file" td_select_gallery_slide="slide" ids="24281,24280,24278"]

Нагадаємо, сьогодні, 11 листопада, на окупованій території Донбасу проводять так звані вибори. "Дільниці" для голосування відкриті з 07.00 за київським зимовим часом і пропрацюють до 19.00. В так званому центрвиборчкомі зазначають, що на окупованій території Донбасу облаштовано 408 виборчих дільниць, 153 з них розташовані в Донецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ