Today.ua

Зеленський зареєструвався у Twitter та почав обростати підписниками

Новообраний президент України Володимир Зеленський завів собі офіційний акаунт у соціальній мережі коротких текстових повідомлень Twitter. Про це повідомила команда Зеленського у Фейсбуці.

"Тепер ви можете слідкувати за швидкими новинами у соціальній мережі Twitter не лише за Командою Зеленського, а й особисто за новообраним президентом України", - йдеться у повідомленні.

"Приєднуйтесь! Все буде добре на всі 100%!", - написала команда Зеленського, підкрипівши допис хештегом #миробимоцеразом.

Зазначимо, що перший допис Зеленського у Твіттері датується ще 25 квітня. "Привіт, Україно! Привіт, Світ! Це — мій офіційний твіттер. Hello Ukraine! Hello World! This is my official Twitter-account", - йшлося у двомовному повідомленні переможця другого туру президентських виборів.

https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/1121379865289285632

На даний час у офіційному Twitter Зеленського налічується лише 4 повідомлення, 3 з яких зроблені сьогодні, у вівторок, 7 травня.

У той же час, кількість фоловерів офіційної адреси Зеленського у сервісі мікроблогів - twitter.com/ZelenskyyUa невпинно зростає.

Зазначимо, чинний президент України Петро Порошенко зареєструвався у Twitter у квітні 2014 року. За цей час він "згенерував" 16 тисяч твітів та має 1.2 млн підписників. Сам Порошенко у Твіттері слідкує за світовими політиками, серед яких президент США Дональд Трамп, представник Європейського союзу у закордонних справах та політиці безпеки Федеріка Могеріні, федеральний канцлер Австрії Себастьян Курц тощо. Окрім того, Петро Порошенко підписаний на прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, волонтера Юрія Бірюкова та лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, колишній кандидат у президенти Володимир Зеленський, який до перемоги всіляко уникав появ на публіці в передвиборний період, зазнався, що й надалі, в разі свого обрання, збирається комунікувати з українцями через соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ