Today.ua

Зеленський викликав на розмову Полторака

Міністра оборони України Степана Полторака викликав до себе новий президент України Володимир Зеленський. Про це у вівторок під будівлею Адміністрації президента розповів журналістам сам Полторак.

Так, на питання журналістів про те, чому він сьогодні прийшов до Адміністрації президента, Полторак відповів, що його "викликав президент України".

Нагадаємо, вчора зранку, 20 травня, в день інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського міністр оборони України Степан Полторак заявив, що написав заяву про відставку.

Також варто зазначити, що Зеленський під час інавгурації заявив, що необхідно звільнити генерального прокурора Юрія Луценка, голову СБУ Василя Грицака і міністра оборони Степена Полторака. Також він вимагає від Верховної Ради прийняття закону про скасування недоторканності народних депутатів.

Як відомо, 14 квітня 2016 року Верховна Рада України призначила новий склад Кабінету міністрів України (уряд Гройсмана), у складі якого Степан Полторак був перепризначений на посаду міністра оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ