Today.ua

Зеленський провалив обіцянку: у Дніпрі не будуватимуть аеропорт в 2020 році

В 2020 році в Дніпрі не будуватимуть аеропорт, попри обіцянки президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить те, що тендер на проектування аеропорту було скасовано в системі "ПроЗорро".

Колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці в соцмережі також дав досить сумний прогноз щодо аеродромів і для інших українських міст.

"Прийшла погана звістка з "ПроЗорро": тендер на проектування аеропорту в Дніпрі - скасовано! Це значить, що тепер - новий тендер, і наступний рік команда Зеленського витратить тільки на проектувальні роботи в кращому випадку. Ні про яке будівництво жодного аеропорту в 2020 році вже взагалі мова не йде! І, до речі, Зеленський так "нікого" і не попросив - літати в Дніпро буде далі дуже дорого! На жаль, Міністерство інфраструктури про це мовчить. Хоча мало б бити в усі дзвони", - написав Омелян на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, також влітку президент України Володимир Зеленський відвідав Черкаси та наголосив на необхідності якомога швидше добудувати аеропорт. Йому відповіли, що на це необхідно ще два роки і 750 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ