Today.ua

Завтра у Києві відкриється зоопарк після першого етапу реконструкції, - Кличко

Завтра, 23 травня, в Києві після першого етапу реконструкції відкриється зоопарк. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко під час брифінгу у Києві.

За його словами, вже з завтрашнього дня зоопарк зможе зустрічати гостей.

"Із завтрашнього дня, 23 травня, готовий буде зустрічати гостей Київський зоопарк. В ньому завершили першу чергу реконструкції, і тепер немаленька територія зоопарку буде виглядати зовсім по-іншому", - сказав мер столиці.

На території зоопарку, як розповів Кличко, співробітники і відвідувачі повинні будуть дотримуватися всіх норм карантину. На вході буде проводитись температурний скринінг, також обов'язковою умовою є носіння масок. Також буде обмежено кількість людей, які можуть одночасно перебувати на території зоопарку.

Наразі, за словами Кличка, на території зоопарку вже облаштували новий комплекс входу, новий універсальний вольєр для птахів і тварин, громадські туалети та медпункт. На даний момент триває будівництво приматника, парковки на 500 машин, зони фудкорту і океанаріуму. Відкриття другої черги заплановано на липень 2020 року.

Нагадаємо, Віталій Кличко просить уряд дозволити послаблення карантину в Києві, незважаючи на недотримання одного з критеріїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ