Today.ua

Заворушення в Черкасах: зникли представники “Нацкорпуса“

Після подій в Черкасах 9 березня, коли активісти "Національного корпусу" побилися з поліцією і травмували понад двадцять правоохоронців, з'явилася інформація про зникнення п'ятьох активістів "Нацкорпуса".

https://youtu.be/8WLooacjOLc

"10 березня зникли сім активістів "Національного корпусу". Їм розбили авто, із застосуванням сили викрали. Поліція повідомляє лише про двох затриманих - Дмитра Кухарчука та Антона Братка", - заявили у "Нацкорпусі". Раніше другим затриманим називали не Антона Братка, а Євгенія Свиридова.

"Де інші 5 осіб, ми не знаємо, тому говоримо про викрадення. В той же час їх авто знаходиться на території райвідділу поліції (ул.Пастеровская, 104)", - відзначають в "Національному корпусі".

У зв'язку з цим увечері 10 березня представники "Національного корпусу" планують провести акцію під відділенням поліції, де будуть "вимагати пояснень, куди зникли активісти". Також в "Нацкорпусі" нагадали, що затриманий Дмитро Кухарчук - голова Черкаської облорганізації "НК" і член вищої ради партії.

Раніше повідомлялося, що Дмитра Кухарчука після силового протистояння поліції внесли до бази "Чистилище" сайту "Миротворець" як провокатора і організатора проплачених мітингів.

Нагадаємо, у Черкасах застрелили бізнесмена. За даними правоохоронців, вбитий підприємець неодноразово фігурував у кримінальних справах, пов’язаних з рейдерським захопленням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ