Today.ua

Зайцева оскаржить вирок суду

Засуджена за смертельне ДТП у Харкові Олена Зайцева має намір оскаржити свій вирок. Нагадаємо, винуватиця кривавого ДТП у Харкові 18 жовтня  2017 року, в якому загинуло п'ять осіб, Олена Зайцева, засуджена 26 лютого 2019 року до 10 років позбавлення волі.

Журналіст Тетяна Доцяк на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомила, що Олені Зайцевій незрозуміла ступінь її провини, і за які саме дії вона отримала 10 років. Також Зайцевій незрозуміло, на який сигнал світлофора вона виїхала на перехрестя — жовтий або червоний.

За інформацією журналістки, в апеляції обвинувачена Зайцева має намір пред'явити наступне:

Доцяк повідомляє, що Олена Зайцева продовжує читати матеріали кримінальної справи. Цим вона може порушувати право Дронова на оскарження. Адже учасника два, і поки Зайцева читає, Дронов чекає.

Нагадаємо, 4 квітня 2019 року справу Олени Зайцевої та Геннадія Дронова було повернуто в суд першої інстанції для ознайомлення обвинуваченої з матеріалами кримінального провадження. Як з'ясувалося, Олена Зайцева ознайомилася з матеріалами кримінального провадження лише частково (тільки з першим томом, а їх 13. – Авт.). Тому суддя Харківського апеляційного суду Володимир Протасов прийняв рішення повернути матеріали кримінального провадження для ознайомлення в повному обсязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ