Today.ua

Зачіска нареченої: який варіант обрати для весілля взимку

Будь-яка наречена мріє виглядати приголомшливо у найважливіший день в своєму житті, тому вибір сукні і зачіски - завдання вкрай відповідальне. Особливо загострюється проблема, якщо весілля заплановане на холодну пору року. Ми розповімо про фактори, на які слід звертати увагу, обираючи зачіску для весілля взимку.

Перш за все слід пам'ятати, що до зимової весільної сукні зазвичай додається накидка або напівшубок, а це в свою чергу позначається на вашій зачісці. Слід враховувати і погодний фактор, адже ви повинні бути повністю впевнені в тому, що під час рясного снігопаду зачіска "вистоїть". Локони завжди відрізнялись особливою примхливістю, тому від них краще відмовитись, якщо в день вашого весілля випаде сніг.

У випадку з накидкою, яка "закрита наглухо", краще вибрати варіант зачіски, яка була б зібрана наверх, щоб не довелось постійно діставати з-під накидки розпущене волосся. Висока зачіска має ще одну незаперечну перевагу - вона довго тримається.

Для весілля в холодну пору року відмінно підійде зачіска, яку часто обирають американські наречені: волосся збирається ззаду в тугий пучок, а на нього закріплюють прикраси, стрічки, квіти або фату.

А ось від аксесуару для волосся у вигляді живих квітів взимку краще відмовитись. На морозі під час тривалої весільної фотосесії жодна квітка не протримається довго, тому ваш фотограф повинен або зробити всі знімки відразу, або ж ви повинні підібрати альтернативу живій природі - штучну копію.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про ТОП-3 зачіски, які повнять жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ