Today.ua

“З такими депутатами попрощаємось“: Зеленський жорстко відреагував на корупційний скандал у «Слузі народу»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) повідомила, що 11 народних депутатів з фракції "Слуга народу", які є членами парламентського комітету з фінансів, податкової та митної політики, нібито отримали по 30 тисяч доларів неправомірної вигоди за голосування проти законопроекту про ліквідацію корупційних схем при оцінці об'єктів нерухомості на засіданні комітету Верховної Ради. Президент України Володимир Зеленський жорстко відреагував на цей корупційний скандал навколо партії "Слуга народу".

«Вважаю, що всі члени Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повинні пройти перевірку на детекторі брехні. Якщо перевіркою буде встановлено хоча б найменша ймовірність того, що хтось з депутатів брав гроші за голосування в комітеті, цими депутатами повинні зайнятися антикорупційні органи. Чесне і неупереджене розслідування має зняти всі питання і дати відповіді — якими б гіркими вони не були. Таким же чином вважаю за необхідне вчинити і щодо депутата, який вів сумнівне листування, що стосується "вирішення питань". І якщо підозри виправдаються — ми з такими депутатами попрощаємось», — заявив президент України Володимир Зеленський.

Павло Розенко на своїй сторінці в соцмережах додав, що мова йде про підозру в отриманні великої суми грошей за голосування проти антикорруапционного законопроекту.

Нардеп Олександр Дубинський вже відреагував на звинувачення у зв'язках з корупціонерами: "Навчу за базар відповідати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ