Today.ua

“Нова Пошта“ буде працювати без вихідних з 1 березня

З 1 березня всі відділення "Нової Пошти" в обласних і районних центрах України, а також кур'єри компанії "Нова Пошта" будуть працювати без вихідних - 7 днів на тиждень. Про це повідомляється в прес-релізі компанії "Нова Пошта".

На "Новій Пошті" відзначили, що всі відділення працюватимуть у неділю з 11:00 до 16:00 - саме в ті години, коли клієнти зазвичай приходять у вихідні. Якщо потрібно, щоб посилку або вантаж доставили на наступний день, краще приносити свої відправлення раніше. Крайній термін - 16:00.

- Бізнес-клієнти можуть збільшити продажі за рахунок додаткових днів роботи, а одержувачам не потрібно після роботи чекати в чергах - можна приходити в зручний час в суботу або неділю і отримувати свої посилки швидше, - зазначив генеральний директор компанії "Нова Пошта" Олександр Бульба.

З точним графіком роботи кожного відділення можна ознайомитися тут.

На сьогоднішній день "Нова Пошта" залишається рекордсменом за кількістю доставок посилок по Україні. За минулий рік "Нова Пошта" встановила рекорд за кількістю доставок - 174 млн посилок. Крім того, в 2018 році було відкрито близько 350 нових відділень і встановлено понад 200 почтоматов по Україні.

Нещодавно стало відомо, як "Нова Пошта" наживається на своїх клієнтах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ