Today.ua

Євросоюз запровадить санкції проти організаторів виборів в “ДНР“ та “ЛНР“

Європейський союз запровадить санкції проти п’яти осіб, що причетні до організації так званих «виборів» на непідконтрольних українському уряду територіях Донецької та Луганської областей. Про це повідомив журналіст Рікард Йозвяк у Twitter.

Зазначається, що імена організаторів додадуть до санкційного списку осіб, які своїми діями порушують територіальну цілісність України. Їхні активи на території Євросоюзу будуть заморожені, а в'їзд до ЄС заборонений.

Рішення про запровадження нових санкцій може бути ухвалене 19 листопада, під час зустрічі міністрів закордонних справ країн ЄС у Брюсселі.

Відомо, що Верховна Рада України спільно з РНБО, Кабміном та СБУ готують свій потужний пакет різнопланових санкцій проти тих, хто був керівниками, натхненниками та організаторами проведення фейкових так званих виборів на окупованих територіях.

Нагадаємо, 11 листопада в «ДНР» і «ЛНР» відбулися вибори ватажків. Перемога дісталася Денису Пушиліну та Леоніду Пасічнику, які і раніше очолювали терористичні угруповання.

Today. ua повідомляв, що ЦВК підтвердила незаконний статус "виборів" на окупованому Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ