Today.ua

Януковича і Азарова включили у списки виборців

У Державному реєстрі виборців на президентські вибори, що відбудуться 31 березня 2019 року, значаться колишній президент-втікач Віктор Янукович і колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров. Такі дані є на сайті Державного реєстру виборців.

Таким чином, засуджений за державну зраду екс-президент України Віктор Янукович має можливість проголосувати на виборчій дільниці Оболонського району в Києві.

Що стосується колишнього прем'єра Миколи Азарова, щодо нього в реєстрі вказана наступна інформація: "У Державному реєстрі виборців є запис про виборця з такими ідентифікаційними персональними даними, однак не визначена його виборча адреса, що унеможливлює його включення до списку виборців і голосування на виборах. Для визначення виборчої адреси рекомендуємо звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем свого постійного проживання".

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів, як голосувати на виборах президента українцям, що перебувають в РФ.

“Ми повинні створити умови для того, щоб всі проголосували за кордоном, але ті, хто перебуває на території Росії – країни агресора, вони можуть голосувати за межами Росії. Ми не можемо проводити вибори на території країни-агресора, в тому числі через небезпеку для наших громадян”, – сказав Клімкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ