Today.ua

“Якщо ви панікуєте...“: Комаровський дав українцям пораду, як відволіктись від теми коронавірусу

Євген Комаровський, відомий український лікар-педіатр, який на своєму YouTube-каналі, а також на сторінках в соцмережах, активно висвітлює тему коронавірусу, дав українцям пораду, як відволіктись від теми хвороби та карантину. Відео з корисними порадами Комаровський розмістив на YouTube.

Так, за словами відомого лікаря, "підчепити" коронавірус менш схильні ті, хто не піддається паніці. Іншими словами - до коронавірусу стійкі люди, які мають міцне психологічне здоров'я. А розслабитися і зняти стрес, за словами Комаровського, допоможе вино. Звісно, при цьому важливо не зловживати алкогольним напоєм і обирати якісні сорти.

"Сили вашого організму протистояти захворюванню багато в чому залежать від того, в якому психологічному стані ви перебуваєте. Якщо ви панікуєте, переживаєте - пропоную вам відволіктися і випити якісний продукт, який вас розслабить, і дасть потужний психотерапевтичний вплив - вино", - порадив лікар.

За словами Комаровського, це може бути не тільки червоне вино - підійде будь-яке, на ваш смак.

"Червоне, біле, рожеве - це не настільки важливо. Важлива обстановка і атмосфера, в якій ви п'єте. Розділіть напій з коханою людиною. І вам стане легше, і коронавірус відступить", - запевнив експерт.

Нагадаємо, раніше Євген Комаровський розповів, як довго COVID-19 може “спати” в організмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ