Today.ua

Які дріжджі вибрати для паски, щоб випічка вийшла повітряною: порада від досвідчених кулінарів

Повітряна паска - мрія будь-якої господині. Щоб випічка вийшла ідеальної консистенції, потрібно ретельно підбирати усі інгредієнти. Зокрема, багато залежить від дріжджів. Досвідчені кулінари поділилися секретами, як підібрати правильні дріжджі для пасок.

Повітряну текстуру великодня випічка має завдяки дріжджам. Це обов'язковий інгредієнт традиційної паски. Без них – випічка не підніметься. Простим розпушувачем тут не обійтися.

Якщо ви готували домашню випічку, то знаєте, які бувають види дріжджів. Для тих, хто не знає, коротко розповімо.

Для приготування пасок найкраще підходять свіжі дріжджі. Крім усього іншого, з ними зручно та приємно працювати, і випічка 100% вийде пишною та повітряною.

Як підготувати дріжджі до випічки

Раніше повідомлялося, як приготувати ніжну глазур для паски на основі крем-сиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ