Як приготувати ніжну глазур для паски на основі крем-сиру: перевірений рецепт, який точно вийде

Автор: Лобанова Єлизавета

Існує безліч варіантів приготування глазурі для паски. Найпростіший рецепт – змішати білок, цукрову пудру та лимонний сік. Але якщо ви хочете отримати густу і пухнасту глазур, яка не прилипатиме і тріскатиметься, тоді візьміть за основу крем-сир.

Як приготувати ніжну глазур для паски на основі крем-сиру: перевірений рецепт, який точно вийде - today.ua

Глазур для паски з крем-сиру

Інгредієнти:

  • 300 г вершкового крем-сиру
  • 105 мл вершків 30%
  • 10 г желатину
  • 55 мл води
  • 100 -120 г цукрової пудри

Як приготувати ніжну глазур для паски на основі крем-сиру: перевірений рецепт, який точно вийде

Змішуємо крем-сир із половиною вершків, додаємо цукрову пудру і злегка збиваємо блендером.

Популярні зараз

У Києві є житлові масиви, які мобілізація обминає: працівники ТЦК туди не навідуються, - The Guardian

В Україні почали модернізувати БТР-60, отримані від Болгарії

Половина чиновників втрачає бронювання від мобілізації: кого заберуть на війну

Україну хочуть змусити до виплати відсотків за боргами приватним компаніям – по півмільярда доларів на рік

Другу половину вершків нагріваємо та розчиняємо в них заздалегідь замочений желатин. Виливаємо цю суміш у крем-сир і збиваємо до однорідності.

Глазур для пасок готова. Прикрашати нею потрібно вже охолоджену випічку. Якщо глазур загусне, її можна трохи прогріти в мікрохвильовій печі, щоб вона стала більш рідкою і стікала по пасках. Або можна залишити густу консистенцію, і тоді верхівка пасочки буде прикрашена ще апетитніше.

Як приготувати ніжну глазур для паски на основі крем-сиру: перевірений рецепт, який точно вийде

Глазур для паски на основі згущеного молока

Ще один варіант глазурі, що не липне і не тріскається, складається зі згущеного молока. На 6 столових ложок згущеного молока, візьміть 4 ст. л. сухого молока та 2 ч.л. лимонного соку.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Змішайте усі інгредієнти до однорідної консистенції. Маса має бути досить густою. Змастіть готовою глазур'ю паски і залиште її підсихати на всю ніч.

Раніше повідомляли, як приготувати великодню випічку без вимішування тіста.