Today.ua

Як швидко і якісно відмити натяжні стелі: названо найкращий спосіб

Під час карантину питання прибирання власної оселі для багатьох стало особливо актуальним. По-перше, нарешті з'явився час на цю непросту процедуру, по-друге, в умовах пандемії коронавірусу варто подбати про дезінфекцію приміщення, в якому ви перебуваєте.

Одним з найскладніших пунктів прибирання є миття стель. Багато хто ігнорує стіни і стелі, а дарма, адже на них також може бути не тільки пил та павутиння, а і мікроби.

У спальнях і кімнатах мити стелі треба щонайменше кілька разів на рік. На кухні - частіше, адже на стелі осідає багато кіптяви і жирного нальоту.

Щоб відмити стелі, візьміть відро і налийте туди 5 літрів води кімнатної температури. Додайте один ковпачок засобу для миття підлоги. Візьміть чисту ганчірку для швабри з мікрофібри, намочіть у воді з миючим засобом і ретельно відіжміть. Потім протріть стелі за допомогою швабри з довгою ручкою. Не треба надто тиснути на швабру, щоб не зіпсувати ніжне покриття стелі. Щоб уникнути розводів, потім повторно протріть стелю вже чистою водою.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про найкращі засоби для прибирання квартири під час карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ