Як приготувати стійку глазур для пасок: покроковий рецепт

Автор: Оксана Житнюк

Великдень в цьому році українці не зможуть відсвяткувати традиційно через введений в країні карантин, однак випікати паски господині все одно будуть. Саме тому ми вирішили розповісти про один з найбільш проблемних кроків приготування пасок - глазур. Досить часто саме на цьому етапі приготування у господинь виникають труднощі, тому що глазур може вийти нестійкою, надто блідою і т.д.

Як приготувати стійку глазур для пасок: покроковий рецепт - today.ua

В першу чергу кулінари рекомендують використовувати для приготування глазурі желатин. Він зробить її більш еластичною та блискучою.Також глазур з додаванням желатину липнути до ножа, кришитися або ламатися при нарізанні паски.

Готується така глазур дуже швидко і без додавання яєць.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • 110 г цукру і 20 г води;
  • 5 г желатину і 20 г води.

Як приготувати глазур для пасок

Желатин треба залити водою.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Цукор також з'єднайте з водою і поставте на середній вогонь. Після кипіння варіть суміш протягом хвилини, потім перелийте в чашу. Додайте розтоплений в мікрохвильовці протягом 15 секунд желатин. Збивайте близько трьох хвилин. За допомогою лопатки нанесіть глазур на паски.

Нагадаємо, раніше ми писали про ТОП-5 корисних порад, як приготувати ідеальні паски.

Головне