Великдень в цьому році українці не зможуть відсвяткувати традиційно через введений в країні карантин, однак випікати паски господині все одно будуть. Саме тому ми вирішили розповісти про один з найбільш проблемних кроків приготування пасок - глазур. Досить часто саме на цьому етапі приготування у господинь виникають труднощі, тому що глазур може вийти нестійкою, надто блідою і т.д.
В першу чергу кулінари рекомендують використовувати для приготування глазурі желатин. Він зробить її більш еластичною та блискучою.Також глазур з додаванням желатину липнути до ножа, кришитися або ламатися при нарізанні паски.
Готується така глазур дуже швидко і без додавання яєць.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 110 г цукру і 20 г води;
- 5 г желатину і 20 г води.
Як приготувати глазур для пасок
Желатин треба залити водою.
Цукор також з'єднайте з водою і поставте на середній вогонь. Після кипіння варіть суміш протягом хвилини, потім перелийте в чашу. Додайте розтоплений в мікрохвильовці протягом 15 секунд желатин. Збивайте близько трьох хвилин. За допомогою лопатки нанесіть глазур на паски.
Нагадаємо, раніше ми писали про ТОП-5 корисних порад, як приготувати ідеальні паски.