Яйця на сніданок більшість полюбляє через простоту в приготуванні. Готувати яєчню вміють навіть діти, але далеко не у всіх страва виходить ідеальною. Відомий англійський ресторатор Гордон Рамзі записав відео, в якому поділився своїм секретом приготування яєчні-бовтанки. Можливо, і ви тепер по-іншому почнете готувати яйця на сніданок для своєї родини.
Для приготування яєчні беремо три яйця і розбиваємо їх в сотейнику. Додаємо до яєць шматочок вершкового масла і ставимо на вогонь. Поки яєчня на плиті, її добре потрібно помішувати лопаткою, дерев'яною або силіконовою.
Коли яєчня починає застигати, додайте пів ложки сметани, і перемішайте. Спеції необхідно додавати в самому кінці, коли страва буде майже готове. В цьому якраз полягає головний секрет. Багато хто відразу посипає яйця спеціями, і тому яєчня виходить водянистою. За словами Рамзі, така страва схожа на класичний французький омлет. І в Англії, і у Франції, яєчня-бовтанка є традиційним сніданком.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Готувати яєчню-бовтанку можна й іншим способом. Яйця можна збивати вінчиком і смажити на невеликій сковороді. Потрібно дочекатися, щоб сковорода нагрілася, додати туди вершкове масло, дочекатися появи піни, і тільки після цього вилити три яйця і повільно перемішувати їх протягом двох-трьох хвилин, поки яйця не стануть м'якими.
Раніше повідомлялося, що станеться з організмом, якщо щодня їсти яйця.