Піца - одна з найпопулярніших страв італійської кухні. Її люблять і діти, і дорослі, але надто захоплюватись цією стравою не варто, адже за рахунок тіста та начинки вона є дуже калорійною. Ми пропонуємо приготувати піцу за дієтичним рецептом, в якому немає борошна. Такий варіант італійської страви чудово підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою.
Для приготування дієтичної піци без борошна використовуються виключно корисні продукти, тому вона буде не тільки низькокалорійною, а ще й збагатить вітамінами та необхідними для організму мікроелементами.
Вам знадобиться:
- цвітна капуста 300 г;
- твердий сир - 200 г;
- куряче яйце - 1 шт.;
- томатна паста - 50 г;
- куряче філе - 1 шт.;
- печериці - 5 шт.;
- болгарський перець - половинка;
- цибуля - 1 шт.;
- сіль ті перець - за смаком.
Як приготувати дієтичну піцу без борошна
Відваріть цвітну капусту та дуже дрібно наріжте її. Додайте до капусти яйце та половину тертого сиру. Трошки посоліть і поперчіть. Ретельно все перемішайте - це і буде заміна тісту. Викладіть суміш на деко, зверху змастіть томатною пастою.
Куряче філе наріжте тонкими смужками або дрібними кубиками.
Наріжте печериці, цибулю і перець.
Викладайте інгредієнти на "тісто", зверху посипте тертим сиром.
Поставте піцу в духовку, розігріту до 200-230 градусів, на 10-15 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповіли покроковий рецепт картопляної запіканки в мікрохвильовці.