Today.ua

“Як повія на Окружній“: Ляшко різко висловився щодо відкриття ринку землі в Україні

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії, вчергове розкритикував ініціативу нової влади щодо відкриття ринку землі. Так, Олег Ляшко вважає за необхідне спочатку роздати земельні паї мешканцям українських міст, і лише потім відкривати можливість продажу земельних ділянок, але виключно державі. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Радикальної партії.

"Колишні колгоспники, радгоспник, працівники соціальної сфери - без землі. Більш того, а чому городян позбавляють права на землю, коли за Конституцією і жителі міста, і мешканці села мають право на земельний пай? Спочатку роздайте людям землю, створіть умови, щоб ця земля годувала, відкрийте Державний земельний банк для тих, хто хоче її продати, щоб земля залишалася в держвласності, а не пішла по руках, як повія на Окружній", - заявив Ляшко.

Лідер Радикальної партії наголосив, що українська влада не може всупереч волі 80% українців вирішувати питання щодо відкриття ринку землі в країні, тому що це питання, за його словами, не стояло в ході останньої виборчої кампанії. На переконання Ляшка, "слуги народу" мали б піти з такою програмою вже на нові вибори.

Нагадаємо, Ляшко вважає, що влада хоче посадити його в тюрму, бо нібито боїться, що він стане для суспільства прикладом боротьби зі “зрадниками України”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ