Сосиски і сардельки вважаються продуктами, що швидко псуються, проте все залежить від умов їх зберігання. М'ясні вироби слід зберігати в холоді, інакше є ризик отруїтися. Давайте розглянемо безпечні способи зберегти сосиски придатними до вживання.
Купуючи сосиски та сардельки, обов'язково дивіться на термін придатності продуктів. Також виробник повинен вказувати за якої температури зберігаються сардельки в холодильнику. У середньому такі м'ясні вироби можна зберігати не більше трьох днів після відкриття вакуумної упаковки.
Якщо ж ви розумієте, що не встигаєте з'їсти сосиски за кілька днів, їх можна заморозити. При правильному заморожуванні сосиски та сардельки не псуються, а їх смак не змінюється. Їсти їх після розморожування абсолютно безпечно.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Заморожувати м'ясні вироби краще цілими, не нарізати їх на шматочки. Також важливо не знімати з сосисок та сардельок оболонку, а перед заморожуванням сосиски та сардельки краще порційно розфасувати по поліетиленових пакетах.
Пам'ятайте, що м'ясні продукти не повинні зберігатись замороженими більше 2 місяців. Тому обов'язково напишіть на пакеті дату заморозки, щоб не забути про термін зберігання.
Розморожувати сосиски чи сардельки після заморожування досить легко. Їх можна зварити, підсмажити чи покласти в мікрохвильову піч.
Також можна заздалегідь заготовити сосиски в тісті, і також їх заморозити. Приготуйте просте тісто, оберніть ними сосиски і покладіть в морозилку. Сосиски в сирому тісті можна зберігати в морозилці до двох місяців, в холодильнику - трохи більше 3 днів.
Раніше повідомлялося, як правильно зберігати вершкове масло, щоб воно не псувалося.