Today.ua

“Я не хочу сам“: Зеленський запропонував ветеранам обрати міністра оборони

Під час свого виступу на II Міжнародному волонтерському і ветеранському форумі 23 серпня президент Володимир Зеленський назвав чутками інформацію про ліквідацію Міністерства у справах ветеранів. Крім того, він попросив ветеранів подати свої кандидатури на пост глави Міністерства, оскільки вони "краще за інших знають, які існують проблеми і що треба міняти". Також Зеленський попросив допомогти йому з вибором міністра оборони.

"Ми дійсно чекаємо від вас кандидатур. Я не хочу сам вибирати. Я хочу, щоб ви нам запропонували кандидата, який є авторитетом і який дійсно може очолити відомство", - сказала президент.

Зеленський пояснив, що деякі комітети Верховної Ради дійсно об'єднали, але це не означає, що зникає їх функціонал. Нова Верховна Рада буде робити все необхідне для захисту прав ветеранів. І всі важливі закони будуть прийняті.

Нагадуємо, сьогодні, 23 серпня, на Софійській площі у Києві відбулося урочисте підняття Державного прапора України за участю Володимира Зеленського, членів уряду та інших почесних гостей.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко заявив про неможливість ліквідувати Комитетет ветеранів, який є у всіх країнах, що беруть участь у війнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ