Today.ua

Vodafone підключив до 4G ще 60 населених пунктів

Vodafone продовжує розширювати 4G-покриття. На цей раз оператор надав доступ до мережі четвертого покоління містам і селам на території 15 областей України, а саме: в Дніпропетровській, Київській, Миколаївській, Черкаській, Рівненській, Івано-Франківській, Полтавській, Харківській, Сумській, Запорізькій, Волинській, Львівській, Херсонській, Луганській та Донецькій областях. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з даними, LTE-мережа з'явилася ще в 60 населених пунктах. Минулого місяця мобільний оператор Vodafone підключив до мережі четвертого покоління 90 населених пунктів у 18 областях України.

Нагадаємо, з 1 травня 2019 року Vodafone запустив нову послугу. Абоненти зможуть зберігати номер телефону при зміні мобільного оператора. Це стало можливим завдяки послузі з перенесення абонентських номерів, яка ще відома, як MNP (Mobile Number Portabilit).

Щоб змінити оператора, українцям необхідно:

Номер буде завжди активним, а для людей, які зателефонують після зміни оператора за вашим номером, буде звучати повідомлення про те, що ви перейшли на іншого оператора, тому плутанини виникнути не повинно.

Раніше мобільному оператору Vodafone вдалося уникнути штрафу від АМКУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ