Today.ua

Vodafone анонсував підвищення тарифів

Один з найбільших мобільних операторів Vodafone анонсував підвищення тарифів в Україні. Компанія Vodafone попередила існуючих і нових користувачів тарифів SuperNet про підвищення абонплати до 30 відсотків з 22 березня 2019 року.

Поки найдешевший із зазначених тарифів Vodafone - SuperNet Start - коштує 65 грн. і включає 4 гігабайти 3G / 4G-інтернету, 65 хвилин вихідних дзвінків по Україні і 30 хвилин - за кордон. Але вже з 22 березня абонплата виросте до 80 гривень.

Підключилися до пакету Vodafone SuperNet Pro ще два тижні будуть обслуговуватися на таких умовах: 85 гривень, 8 ГБ мобільного дата-трафіку, 100 хвилин по Україні і 30 хвилин - за кордон. Потім за збільшені пакети дзвінків (120 хв) і інтернету (10 ГБ) доведеться щомісяця викладати по 110 гривень.

У тарифі Vodafone SuperNet Unlim мобільний доступ у всесвітню мережу - необмежений, а за 150 хвилин для розмов всередині країни і 30 хвилин - за її межі потрібно було платити по 115 гривень кожні чотири тижні. Нова тарифікація передбачає 200 хвилин по Україні та абонентську плату 150 гривень.

Раніше повідомлялося, що Vodafone відкриває нові точки продажів послуги Mobile ID у Львові, Одесі та Дніпрі. Тепер українці будуть мати можливість використовувати свої мобільні телефони замість звичних паспортів і ідентифікаційних кодів. Також мобільний оператор Vodafone планує запуск програм IoT, Cloud і Big data.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ