Today.ua

Відомий телеведучий випустив пародію на кліп Насті Каменських

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук сколихнув мережу пародією на провокаційний кліп Насті Каменських "Попа, як у Кім". Фрагмент відео ведучий опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

У пародії на @kamenskux #попакакуким знімалися: ⠀ Око @melovin_official ⠀ Ніжки @polyakovamusic ⠀ Пузік @viktorbroniuk ⠀ Висота @monatik_official ⠀ Краса @evgenii.koshevoi ⠀ Голос @tina_karol ⠀ Талант @nikolaytyshchenko ⠀ А ще @realpotap, @mozgiband, @olegg.vynnyk, @vladimirdantes та інші) ⠀ ЩЕ НЕ ДИВИЛИСЯ? Go на YouTube (переходь по посиланню в шапці профілю). ⠀ Підпишись на канал прямо зараз і: Мужики - вона забуде про #8марта Дівчинки - #попакакуким. ⠀ #пародія #остапчук #збсбенд #укршоубиз

Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

«Про кого вона співає: JJ, RIRI, Kim Kim. Хто ці люди? Де наші зірки? Де Федишин? Де Ivan Navi? Артем Пивоваров!!! »Не знаю, я б по-іншому зробив", - обурюється на початку ролика ведучий.

У своїй пародії Остапчук, замість зарубіжних зірок соцмереж співає про українських селебріті: Миколу Тищенка, Володимира Дантеса, Євгенія Кошового, Макса Неліпу, Олега Винника, Катерину Кухар, Віктора Бронюка (ТІК), Олю Полякову, MELOVIN, MONATIK, Тіну Кароль та інших.

«Я, звичайно, розумію сексі форми і світові імена, начебто @kimkardashianwest, але, чорт візьми, наші зірки і ближче, і крутіше! Тому всі попи, ноги і навіть очі у цьому відео proudly made in Ukraine.

Підписники високо оцінили гумор Остапчука і залишили захоплені коментарі до його відеороботи.

"Пародія крутіше оригіналу", "Круто! Настрій підняло", "Несподівано, але круто!", "Настя тихо курить в сторонці", "Дуже смішно", "Класна пародія", "Вова! Ну не можна бути таким талантом", - написали фоловери.

Нагадаємо, 14 лютого Настя Каменських презентувала відвертий кліп на пісню "Попа, як у Кім", який за добу набрав майже 2 млн переглядів на YouTube. У кліпі Настя Каменських демонструє свою сексуальну фігуру і еротично танцює в різних відвертих образах. За словами співачки, трек розповідає про ідолів сучасності, жінок-трендсеттерів, які диктують моду і підкорюють мільйонну аудиторію.

https://youtu.be/yiQwbw1HEGk

Today.ua повідомляв, що Настю Каменських звинуватили в надмірній вульгарності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ