Today.ua

Відмова від вечері: дієтологи запропонували правильний режим харчування при схудненні

Режим харчування набагато більше впливає на схуднення ніж те, що саме ви їсте. Прискорити процес схуднення, на думку фахівців, допоможе відмова від вечері. До такого висновку прийшли вчені, провівши експеримент серед двох груп людей, що сиділи на різних дієтах.

Жінки у віці від 18 до 45 років вживали однакову кількість щоденних калорій, але одна з груп з'їдала свою їжу під час сніданку та обіду, а друга ще й вечеряла.

У представників першої групи було відмічено підвищення чутливості до інсуліну. До того ж, без вечері результати схуднення були значно кращими.

Безумовно, необхідні додаткові дослідження, щоб з'ясувати, як довго можна зберегти ці результати і кому підходить така дієта. Однак, спробувати такий режим харчування може кожен. В якості бонусу ви втрачаєте відчуття голоду опівдні, оскільки ваш сніданок трохи калорійніший, ніж зазвичай.

При цьому, після ситного обіду ви будете набагато менше хотіти їсти ввечері. Щоб полегшити перехід на таку дієту, вчені рекомендують відразу різко не відмовлятися від вечері, а перейти на легкі овочеві салати.

Раніше повідомлялося, на якій дієті можна швидко схуднути до Нового року, щоб бути зіркою на новорічному корпоративі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ