Today.ua

Вчені з’ясували, як ранковий секс впливає на роботу

Американські вчені прийшли до висновку про користь ранкового сексу для підвищення результативності роботи.

"Звичка займатися сексом вранці до навантажень на роботі добре узгоджується з біоритмами людського організму, і робить інтимні стосунки яскравішими. Працюється після цього краще", - констатували дослідники.

Фахівці провели експеримент за участю 159 працюючих людей, які погодилися заради науки займатися сексом вранці.

Вчених цікавили можливі зміни у стані людей, обумовлені ранковим інтимом. Експеримент тривав два тижні.

У підсумку автори проекту прийшли до висновку, що сексуальна активність прямо пропорційна робочій активності - від нестачі сексу трудова активність і мотивація працюючих людей падають.

Ранковий секс, в свою чергу, допомагає підвищити ефективність праці за рахунок зниження стресу - після нього охочіше йдуть на роботу і більш плідно працюють.

Найгірше, вважають вчені, коли сексом жертвують на догоду роботі. Якщо людина приходить в кінці робочого дня додому вичавленою, як лимон, на особисте життя у неїо вже не залишається ні сил, ні бажання. Але якщо робота заважає особистому житті, то це погано і для самої роботи, а також для кар'єри людини, підкреслюють фахівці.

Тим, хто відчуває себе занадто втомленим вечорами, вчені радять звернути увагу на переваги і корисність ранкового сексу.

До речі, ще одно дослідження показало, що серед людей, які займаються сексом мінімум 2-3 рази на місяць, щасливих на третину більше, ніж серед тих, хто має більш рідкісне сексуальне життя.

Раніше вчені розповіли, як алкоголь допомагає вивчити іноземну мову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ