Today.ua

В уряді впевнені, що Зеленський не підпише відставку Гончарука: названо причини

Президент України Володимир Зеленський не буде підписувати заяву про відставку, яку він отримав від прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Таку думку висловила представниця уряду у Верховній Раді України Олена Шуляк.

За її словами, президент може розглянути заяву і подати подання до Верховної Ради. При цьому вона висловила впевненість в тому, що глава держави цю заяву підписувати не стане.

"Для того, щоб зняти всі питання, що стосуються довіри, поваги до президента, Олексій прийняв таке рішення написати заяву. Він вважає себе частиною... президентської великої команди, і він прийняв таке рішення... Звичайно, Володимир Зеленський може розглянути цю заяву і подати подання вже безпосередньо на парламент. Звичайно, він не буде підписувати цю заяву", - заявила Олена Шуляк.

Нагадаємо, сьогодні, 17 січня, прем’єр-міністр України Олексій Гончарук все-таки подав заяву про звільнення з посади глави українського уряду, про що він повідомив на своїй сторінці в соцмережі. При цьому Гончарук запевнив, що він поважає президента України Володимира Зеленського і прийшов на посаду виконувати його програму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ