Today.ua

“Укрзалізниця“ впроваджує супер-кондиціонери: в мережі сміються

Під час літніх пасажироперевезень для поліпшення якості надаваних послуг ПАТ "Укрзалізниця" збирається оснастити свої вагони суперсучасною системою кондиціонування. Про це в соціальній мережі Фейсбук написав користувач Ігор Майданник, який виклав фото передбачуваного проекту.

"У літні перевезення 2019 будуть впроваджувати нові БІО нано технології охолодження вагонів", - підписав фото користувач.

У коментарях з натхненням поставилися до винаходу інженерів-залізничників.

"Для підвищення сервісу та зменшення скарг від пасажирів, контролю за температурним режимом, кожному провіднику видається ремкомплект, в який входить мішок з пластиковими пляшками", -  сміються в мережі.

Однак деякі скептики впевнені, що голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов за це "ноу-хау" отримає кілька сотень тисяч преміальних.

Також висловилося думка, що впровадження даного винаходу не обійшлося без так званих "відкатів".

Нагадаємо, за підсумками січня 2019 року голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов отримав заробітну плату в сумі 830 тисяч гривень, а в 2018 році топ-менеджер підприємства отримав 9 мільйонів 749 90 тисяч гривень заробітної плати.

Раніше запорізький журналіст Олександр Павлов поскаржився, що придбав квиток за 643 грн, але при цьому у вагоні не працював жоден туалет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ