Today.ua

“Укрзалізниця“ потроїть кількість тандемів до Борисполя

З середи, з 15 травня, на маршруті Київ-Пасажирський — Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у пікові години курсуватимуть три подвоєних поїзди Kyiv Boryspil Express. Про це повідомляє прес-служба "Укразалізниці".

Збільшення рухомого складу пов'язано з попитом у пасажирів.

Як відомо, маршрут “Київ Бориспіль Експрес” з’єднує головний залізничний вокзал української столиці “Київ-Пасажирський” з новою станцією в аеропорту “Бориспіль”. Експреси роблять проміжну зупинку тривалістю 2 хвилини на вокзалі “Дарниця”.

Зазначимо, що залізничне сполучення станція Київ-Пасажирський — станція Бориспіль-Аеропорт було відкрите 30 листопада 2018 року і за цей час експреси до Борисполя зробили 8 345 рейсів та перевезли 284 883 пасажири.

У перші дні розклад експресу включав 30 пар поїздів на добу, пізніше він був скорочений до 27 пар на добу. Ціна дорослого квитка становить 80 грн.

Як повідомлялося, експрес “Київ-Бориспіль” зламався у перший же день роботи через сильний снігопад.

Нагадаємо, раніше “Укрзалізниця” повідомила, що експрес, який курсує між Києвом і міжнародним аеропортом “Бориспіль”, встановив свій перший рекорд – за один день перевіз рекордну кількість пасажирів (2504 осіб).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ