Today.ua

“Укрзалізниця“ будує залізничну колію на Донбасі в напрямку Маріуполя

У Донецькій області триває модернізація стратегічної залізничної гілки Волноваха – Комиш-Зоря на дільниці до Маріуполя, яка невдовзі зробить цей напрямок повністю двоколійним. Про це повідомив керівник "Укрзалізниці" Євген Кравцов на своїй строрінці у Facebook.

За його словами, роботи тривали кілька років і це стало найпотужнішим будівництвом нової колії за часів історії незалежної України.

Він повідомив, що залізничники вже збудували 26,9 км колії, й залишається ще 7 км.

Євген Кравцов також повідомив, що будівництво 1 кілометру колії коштує близько 10 млн гривень.

Нагадаємо, що у Печерському районі столиці на Видубичах “Укрзалізниця” розпочала будівництво платформи для зупинки Kyiv Boryspil Express, яке планують закінчити до кінця поточного року.

Як раніше повідомляв Today.ua, про плани збудувати проміжну зупинку між станціями Київ-Пасажирський та Бориспіль-Аеропорт Євген Кравцов повідомляв ще на початку року.

Також “Укрзалізниця” підняла ціни на постільну білизну та напої. Комплект постільної білизни у вагонах СВ та в міжнародних поїздах тепер коштує 60 грн (з ПДВ), в купейних і плацкартних вагонах – 50 грн (з ПДВ). До подорожчання ціна білизни становила 30 грн. Єдина ціна на чай, каву або пляшку води об’ємом 0,5 л тепер становить 10 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ