Today.ua

“Укрпошта» значно підвищила тарифи: подробиці

«Укрпошта» з 1 травня підвищила тарифи для двох видів міжнародних поштових відправлень — «дрібний пакет» і «мішок " М». А з 1 червня 2019 року їх вартість зросте з 2 до 2,5 доларів. Про це повідомили в прес-службі компанії “Укрпошта”.

Співробітники «Укрпошти» пояснили, що клієнти можуть заощадити на доставці, тому що в компанії діє накопичувальна система знижок. При оформленні відправлень через API, особистий кабінет на сайті компанії "Укрпошта" або через мобільний додаток, передбачені знижки до 20%. Тарифи на інші види міжнародних відправлень, зокрема рекомендованих листів та бандеролей, залишаться без змін.

«Укрпошта» пропонує клієнтам спеціальні тарифи на доставку e-commerce відправлень для доставки в Азербайджан, Казахстан, Молдову, Грузію, Білорусь, Литву, Латвію та Узбекистан. В залежності від країни тарифи будуть складати на 30-60% нижче стандартної вартості доставки відправлень.

Нагадаємо, з 1 квітня "Укрпошта» почала підвищувати зарплати працівникам сільських відділень, які мають посадовий оклад менше мінімальної зарплати з розрахунку на повну зайнятість. Другий етап підвищень розпочнеться 1 липня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ