Today.ua

Українська співачка MARUV визнана найкращим російським виконавцем

Українська співачка MARUV визнана кращим російським виконавцем за версією MTV Europe Music Awards. Результати опубліковані на офіційному сайті премії, церемонія вручення престижної премії пройшла 3 листопада в іспанській Севільї. Барвисте шоу зібрало безліч знаменитостей. Багатьох українських прихильників поп-музики шокував той факт, що в номінації "Найкраща російська співачка" була представлена MARUV.

MTV Europe Music Awards – церемонія вручення музичних нагород, заснована телеканалом MTV Європа в 1994 році. Щорічно вручення премії проходить в одному із великих європейських міст. Цього разу церемонія відбулася в Севільї, Іспанія. Переможці визначаються інтернет-голосуванням на сайті премії.

Раніше скандальна українська співачка MARUV в інтерв'ю шоу "Слава+" зізналася, що час від часу відвідує психотерапевта. Зірка розповіла, що до лікаря ходить разом зі своїм чоловіком Олександром Корсуном в тих випадках, коли їм самостійно не вдається вирішити сімейні проблеми. Цікаво, що про свого чоловіка зірка розповідає не часто і не багато, проте зазначила, що їй в ньому подобається, а що — дратує.

https://youtu.be/MNrNCQIBsd4

Today.ua також повідомляв, що MARUV представила довгоочікуваний кліп на пісню Mon Amour. Композиція була записана у співпраці зі швейцарським діджеєм Mosimann. У провокаційному відео MARUV разом з танцюристами влаштувала гарячі танці на пуантах біля пілона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ