Today.ua

У Зеленського обіцяють оприлюднити прізвища кандидатів-мажоритарників 8 червня

У неділю, 2 червня, завершилася реєстрація охочих балотуватися до Верховної Ради України у мажоритарних округах від партії "Слуга Народу". Бажання стати нардепами висловили 3,5 тисячі громадян. Про це повідомляє "Команда Зеленського" у Facebook.

Також повідомляється, після аналізу баз і реєстрів, а також моніторингу соціальних мереж було виявлено, що деякі претенденти чи їхні компанії раніше були задіяні у корупційних схемах і скандалах. Тому відмову вже отримали 1 265 осіб, цінності яких "не збігаються" з цінностями партії.

Наголошується, що прізвища компетентних і професійних кандидатів оприлюднять на з’їзді політичної сили, який має відбутися у суботу, 8 червня.

Поки що резюме кандидатів ретельно перевіряються внутрішньою службою безпеки та фахівцями HR-агентств, повідомляють у "команді Зе".

Як раніше повідомляв Today.ua, щоб увійти до складу партії, претендентам необхідно було надіслати відеорезюме та запропонувати на розгляд концепти трьох законопроектів.

Нагадаємо, що політична партія “Слуга народу” фінансується за рахунок надходжень від членів партії, а також пожертвувань симпатиків.

Гроші ж партія, в основному, витрачає на рекламу та на ефірний час на телебаченні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ