Today.ua

У Зеленського анонсували проведення аудиту держави

У перші сто днів своєї роботи команда новообраного президента України Володимира Зеленського запланувала провести перепис населення, який вперше і востаннє в державі проводили ще 18 років тому. Про це заявив член команди Руслан Стефанчук, який відповідає за ідеологічні питання.

За його словами, питання щодо перепису українців стоїть у команді одним з перших, адже наразі невідомо, які ресурси існують в країні.

"Для того, щоб робити будь-які перетворення, ми повинні знати людський ресурс, фінансовий ресурс і часовий ресурс", - заявив Стефанчук, додавши, що у першу "стоденку" команда має провести аудит держави, аби зрозуміти, в якому стані знаходться Україна.

Він зазначив, що для аудиту команда Зеленського залучатиме як українські, так і міжнародні інституції.

"Для нас важливо сьогодні зрозуміти, який стан фінансових обов'язків в Україні, стан інфраструктури в Україні, стан міжнародних зобов'язань, де ми, в якому світі", - наголосив ідеолог.

Руслан Стефанчук підкреслив, що від результатів перепису українців залежатиме кількість депутатів у Верховній Раді, соціальні програми для відповідних груп населення тощо.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1509&v=iSDtIonWh-Y

Зазначимо, згідно з результатами перепису населення в грудні 2001 року, в Україні налічувалося 48,457 млн жителів. На початку 2018-го населення країни становило вже 42,39 млн чоловік.

Нагадаємо, Володимир Зеленський попросив допомоги у великих міжнародних рекрутингових і HR-агентств в пошуку і перевірці кадрів на керівні посади в системі держуправління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ