Today.ua

У столиці спалили автомобіль депутата від «Свободи»

Сьогодні вночі, 12 лютого, у Києві на проспекті Перемоги невідомі спалили автомобіль Toyota Land Criuser, який належить депутату Київської міської ради від партії «Свобода» Володимиру Назаренко.

Інцидент стався неподалік від Київського політехнічного інституту. Водій авто залишив його біля будинку та пішов додому. Приблизно через годину, о 01:50, автомобіль спалахнув. На місце події приїхали рятувальники та "швидка". Проте автівка згоріла вщент.

[gallery link="file" size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="40228,40227,40226"]

Правоохоронці перевіряють версію про навмисний підпал. За словами депутата, підпал пов’язаний із його політичною діяльністю. Він додав, що кілька місяців тому на нього напали невідомі. А на цей раз зловмисники підпалили автомобіль, на якому до речі їздить його мати.

"Свобода" розглядає цей інцидент як розправу за активну громадсько-політичну діяльність депутата й вимагає від правоохоронців розслідування злочину.

Потерпілий Володимир Назаренко очолює відділення Всеукраїнської громадської організації "Сокіл" у Києві та є членом комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування у Київраді.

Нагадаємо, 11 лютого в Одесі невідомі розгромили квартиру керівника передвиборчого штабу Ольги Богомолець.

Раніше повідомлялося, що депутата від БПП Володимира Курінного пограбували на парковці супермаркета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ