Today.ua

У штабі Порошенка розповіли, що робитиме чинний президент у разі програшу в другому турі

Чинний глава держави Петро Порошенко, який балотується на другий президентський термін, залишиться в українській політиці незалежно від того, яким буде результат другого туру виборів. Про це розповів заступник керівника виборчого штабу Сергій Березенко в інтерв'ю українському виданню.

"Порошенко однозначно залишиться і в українській політиці, і в історії - незалежно від результату виборів", - сказав він.

Березенко також зазначив, що в штабі Порошенка не розглядають варіант програшу в другому турі президентських виборів.

"Порошенко зробить все від нього залежне, щоб зберегти міжнародну коаліцію проти Росії на підтримку України. Він зробить все, щоб використовувати свій дипломатичний досвід, щоб не були зняті санкції з Росії. Він точно не залишить Україну і буде допомагати всіма можливими способами", - зазначив Березенко.

Нагадаємо, штабі Порошенка надали ще один коментар з приводу відео з фурою і Зеленським. Зокрема, заступник голови фракції “Блок Петра Порошенко” у Верховній Раді Сергій Березенко запевняє, що штаб Порошенка не працює з ізраїльським політтехнологом Моше Клюгхафтом, і заперечує причетність до відеоролика про наїзд вантажівки на кандидата в президенти Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ