Today.ua

У Києві обвалився пішохідний міст: з'явилося фото

У Шевченківському районі Києва у вівторок, 19 лютого, обвалився пішохідний міст, що знаходиться на території Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України по вулиці Платона Майбороди, 8. Про це повідомив користувач Олександр Білецький на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні в Києві обвалився пішохідний міст на території Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України! Добре, що ніхто не постраждав!" - написав користувач соцмереж Білецький.

Під фото відразу ж з'явилися коментарі, в яких люди висловлюють жаль з приводу того, що таке гарне місце занепадає і робиться непридатним. Хтось пише, що цьому мосту вже багато років і він давно вимагав ремонту. Багато хто нарікає на безвідповідальність команди мера Києва Віталія Кличка.

Раніше в Тернопільській області сталося руйнування частини мосту через річку Серет, який з'єднував два райони області - Заліщицький і Борщівський.

Нагадаємо, командувач ВМС України адмірал Ігор Воронченко заявив, що міст через Керченську протоку завалиться через кілька років, оскільки він стоїть на зламі тектонічних плит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ