Today.ua

У Чорному морі затонув російський корабель: що сталося

У неділю, 11 серпня, у Чорному морі на російському риболовецькому судні сталася пожежа, в результаті якої судно затонуло. Екіпаж, на щастя, вдалося врятувати. Про це повідомляють росЗМІ.

Інцидент стався вночі на відстані 1,5 кілометра від берегової лінії селища Джубга. За попередньою інформацією, причиною НП стало загоряння двигуна. Уточнюється, що пожежно-рятувальні підрозділи МНС Росії проходили чергування з берега,  тому до місця події оперативно прибули підрозділи КубаньСПАС.

https://youtu.be/hY-rvL5fAt8

Як відомо, імла від масштабних лісових пожеж на сході Росії дійшла вже до Евинського району в Республіці Комі. Місцеві жителі активно публікують в соцмережах фото, на яких видно, як затягнуло димом селище Байкин, через що люди змушені носити захисні маски. Крім того, мешканці скаржаться на головні болі і нестерпний запах, а також закликають владу вирішити цю проблему.

Нагадуємо, в місті Северодвинську Архангельської області Росії стався вибух під час випробування ракети на морській платформі. В результаті вибуху тіла людей відкинуло в море. Рівень радіації в регіоні, за повідомленням міжнародної природоохоронної організації Greenpeace, вже перевищений в 20 разів, проте за даними Єдиної державної автоматизованої системи моніторингу радіаційної обстановки РФ, радіаційна обстановка в Северодвинську знаходиться у межах норми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ