Today.ua

У Чернігові четверо хлопців-підлітків жорстоко побили 10-річну дівчинку

У Чернігові четверо підлітків жорстоко побили 10-річну дівчинку. Про це повідомили в секторі комунікацій Головного управління Нацполіціі в Чернігівській області.

Зазначається, що дівчинка, яку вчора, 7 квітня, побили четверо хлопців-підлітків, була шпиталізована до місцевої лікарні.

Згідно з інформацією правоохоронців, підлітки напали на дівчинку у Чернігові на проспекті Перемоги. Її обзивали, плювали в неї, тримали за руки, били палицею з цвяхами і пляшкою, наповненою камінням.

Дівчинку доставили в Чернігівську дитячу обласну лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та колотою раною ноги.

Прес-секретар поліції в Чернігівській області Юлія Ковтун повідомила, що за даним фактом розпочато провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

За її словами, правоохоронці зараз спілкуються з дітьми і батьками, щоб дати правову оцінку інциденту.

"Місцеві ЗМІ повідомили також про спробу зґвалтування, але цей факт не підтвердився", - уточнила Ковтун.

Нагадаємо, раніше у Києві суд призначив покарання матері підлітка, який цькував свого однокласника. На жінку було складено адмінпротокол за фактом булінгу та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ