Today.ua

Тушкована капуста по-турецьки: який несподіваний інгредієнт зробить страву смачнішою

Тушкована капуста – дуже смачна та ситна страва, яка може бути ідеальним доповненням до будь-якого гарніру. Кожна господиня додає свої родзинки до приготування, як і в кожній національній кухні капусту тушкують по-різному. Наприклад, тушкована капуста по-турецьки готується з фаршем, солодким перцем та томатною пастою. Страва виходить пікантною та ситною.

Тушкована капуста по-турецьки

Інгредієнти:

Фарш протушкуйте в олії до втрати кольору, додайте нарізану цибулю, перець і тушкуйте 5 хвилин.

Наріжте капусту, додайте до фаршу, туди ж - томатну пасту, перемішайте і тушкуйте під кришкою до готовності.

Додайте спеції і тушкуйте капусту ще 5 хвилин. Збризкайте її лимонним соком. Цей інгредієнт додасть страві особливого присмаку. 

Подавайте капусту із зеленню та йогуртом!

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати заливний пиріг з капустою із простих інгредієнтів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ