Today.ua

ЦВК відмовила в реєстрації трьом кандидатам в депутати Верховної Ради

Центральна виборча комісія зареєструвала 11 кандидатів у народні депутати, які балотуються в округах у порядку самовисування. Ще трьом кандидатам відмовили у реєстрації. Такі рішення було ухвалено на засіданні сьогодні, 3 червня, передає прес-служба ЦВК.

"До комісії надійшли заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами для реєстрації їх кандидатами у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. Розглянувши зазначені документи та встановивши їхню відповідність вимогам виборчого закону, комісія зареєструвала 11 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування", - йдеться у повідомленні.

Зареєстровано таких кандидатів:

Таким чином, станом на сьогодні Центрвиборчком зареєстрував 21 кандидата у народні депутати України, які балотуються в округах у порядку самовисування.

Окрім того, комісія відмовила у реєстрації трьох кандидатів - Белоненко С.Л., Веремчука О.В., Приходька В.І. - бо вони не подали всі необхідні документи.

Як раніше повідомляв Today.ua, Центральна виборча комісія внесла зміни у порядок голосування. Відтепер порядок тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси не передбачає подання документів, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчої адреси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ