Today.ua

“Це не рак“: ЗМІ підозрюють, що Заворотнюк ховається після невдалої пластичної операції

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк продовжує лікування в онкологічному центрі в селі Жуківка на Рубльовці. Медики досі розходяться в думках, що могло спричинити виникнення гліобластоми у 48-річної зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

Більш того, нещодавно російські ЗМІ висунули ще одну теорію - буцімто Анастасія Заворотнюк зовсім не хвора на рак, а просто приховує сліди невдалої пластичної операції.

Причиною підозр стало те, що родичі Анастасії Заворотнюк продовжують зберігати мовчання щодо стану здоров'я актриси. Єдине, що відбувається в інформаційному полі навколо хвороби Заворотнюк - це спростування будь-яких фактів, що публікуються в ЗМІ.

"Рак Заворотнюк є лише ширмою для того, щоб на час заховати актрису від оточуючих", - пишуть російські ЗМІ.

Деякі мас-медіа запевняють, що актрисі нещодавно провели невдалу пластичну операцію. Тепер зірку нібито приховують і будуть ховати до тих пір, поки її зовнішність не прийде в норму.

Підозри також викликає і те, що до цього дня не з'явилося жодного фото і жодного відео з хворою Анастасією Заворотнюк. Як відомо, досить складно захистити зірок від камер спостереження, папараці і зробити так, щоб в пресу не потрапило жодного кадру.

"Можливо, у Заворотнюк невдала пластика, ось і ховають її, як Гурченко у свій час, у якої очі після підтяжки не заплющувалися", - пишуть росЗМІ.

Нагадаємо, у Москві похоронні бюро вже продають місця на цвинтарі “поруч з Анастасією Заворотнюк”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ