Today.ua

“Трошки різні погляди“: Зеленський дав коментар російським ЗМІ про зустріч з Путіним

Президент України Володимир Зеленський після зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним в рамках "нормандської зустрічі" дав коментар російським пропагандистам з телеканалу "Росія 1" в кулуарах саміту в Парижі. Зокрема, президент України наголосив, що в них з Путіним "трошки різні погляди" на Мінські домовленості.

За словами Зеленського, зустрічі з російським лідером дають можливість домогтися результату - припинення війни в Україні.

"Я вважаю, що правильний початок, в принципі, на таких зустрічах, такого формату. У нас є можливість досягти результату - кінця війни в Україні, на території нашої країни. Через чотири місяці буде зустріч, тому що багато питань за один раз не вирішити, і дійсно дуже багато різних поглядів, багато різних питань", - зазначив він.

Президент України наголосив, що українська сторона має "трошки інші погляди" на Мінські угоди, але головне, що було покладено початок спілкуванню.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський зробив ще одну важливу заяву після "нормандської зустрічі" в Парижі. Зокрема, президент України Володимир Зеленський запевнив, що ніякої різанини на території Донбасу не повториться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ