Today.ua

Toyota представить перший мінівен під брендом Lexus

Компанія Toyota Motor на автосалоні в Шанхаї, який відкриється 16 квітня, планує представити перший мінівен Lexus.

На зображенні видно, що Lexus Luxury Мінівен буде виконаний в традиційному для нинішніх Lexus дизайні, з веретеноподібними гратами радіатора і вузькими фарами, форма денних ходових вогнів нагадує давньокитайську зброю у формі гака.

У масове виробництво Lexus Luxury Мінівен планується запустити у 2020 році.

Моторну гамму мінівена Lexus представлять 3,5-літрова 301-сильна «шістка» або гібридний агрегат на базі 2,5-літрового атмосферного двигуна сумарною потужністю 197 кінських сил.

Представництва Lexus в Китаї і на Тайвані не раз заявляли про бажання бачити таку модель, оскільки ринок мінівенів у Південно-Східній Азії та Китаї більше, ніж в усьому іншому світі.

Також повідомляється, що Toyota не збирається виробляти електромобілі, так як вважає, що гібридні авто надають більш позитивний вплив на навколишнє середовище, оскільки заміна 1,5 млн звичайних авто на гібриди означає набагато більше зниження викидів, ніж заміна 28 тисяч традиційних автомобілів на електрокари. У короткостроковій перспективі це має великий сенс. Використовуючи гібриди, компанія Toyota отримує час, щоб збільшити виробництво акумуляторів, не вимагаючи величезних інвестицій зі старту.

Нагадаємо, Jaguar став самим продаваним електромобілем без пробігу в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ