Торт “Капучіно“ без випічки: покроковий рецепт неймовірного десерту

Автор: Оксана Житнюк

Приготування десертів - справа не з простих, тому господині не надто охоче беруться за це, надаючи перевагу магазинним тортам та тістечкам. Однак ми не можемо бути на 100% впевненими в якості інгредієнтів, які використовуються для приготування таких продуктів, тому пропонуємо все ж спробувати приготувати смачний десерт самостійно. Якщо ви сумніваєтесь в своїх силах, почніть з простого - торту без випічки. Рецепт торту "Капучіно" надзвичайно простий, а результат неодмінно порадує вас і всю вашу родину.

Торт “Капучіно“ без випічки: покроковий рецепт неймовірного десерту - today.ua

Для приготування десерту знадобляться наступні інгредієнти:

  • сметана середньої або високої жирності - 600 г;
  • цукрова пудра - 120 г;
  • шоколадне печиво - 300 г;
  • капучіно - 5 пакетиків;
  • желатин швидкодіючий - 20 г;
  • дистильована вода - 200 мл.

Спочатку треба закип'ятити дистильовану воду. Розведіть в ній 5 пакетиків капучіно та дайте охолонути.

В цей час треба збити сметану з цукровою пудрою.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

У Верховній Раді вирішили, що відшкодування сім'ям загиблих українських громадян буде платити РФ

Швидкодіючий желатин розведіть у каві та підігрійте суміш приблизно до 35-40 градусів.

Додайте в масу сметану з цукровою пудрою та перемішайте все.

Візьміть форму або велике глибоке блюдо, застеліть дно і стінки харчовою плівкою.

Викладіть печиво, вилийте на нього солодку суміш, а зверху знову розподіліть печиво. Поставьте заготовку на кілька годин в холодильник, щоб маса повністю застигла.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Дістаньте десерт з форми та зніміть харчову плівку.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати шоколадний торт “Ласунка” без випічки.