Today.ua

ТОП-5 найзліших порід собак

У світі існує велика кількість різноманітних порід собак. Серед них зустрічаються: злі, милі, добрі, небезпечні та агресивні. Твердження, що найзліші собаки — це ті, яких не люблять, не зовсім справедливо. У деяких порід агресивність вироблена на генному рівні, тому при виборі такого вихованця потрібно бути готовим до всього.

Американський пітбультер'єр

Це сама мужня, безстрашна і часто злий пес. Американський пітбультер'єр зберігає спокій тільки в умілих руках собаківника.

Доберман

Добермани мають складний характер. Вони прекрасні охоронці, шукачі і компаньйони. Але добермани зі слабкою нервовою системою боязкі, можуть бути агресивними і небезпечними для оточуючих.

Алабай

Алабай - потужна і безстрашна тварина. Свою територію собака буде дуже ревно охороняти, виявляючи агресивність.

Ротвейлер

Ротвейлер відноситься до числа найбільш злих собак у світі. Загрозу несе не злісний характер цієї собаки, а його чималі габарити, через які він стає небезпечним для оточуючих. Ротвейлер є службовою собакою, їх активно використовують в поліції, армії, МНС.

Стаффордширський тер'єр

Ці бійці стають агресивними, якщо відчувають витікаючу від незнайомця загрозу. У цьому випадку вони можуть атакувати його.

Також пропонуємо вашій увазі ТОП-10 найрозумніших собак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ