Today.ua

ТОП-5 найнебезпечніших продуктів для чоловічого здоров'я

Дієтологи назвали п'ять найбільш небезпечних продуктів для чоловічого здоров'я. Чоловікам радять повністю відмовитися від шашлику. У підсмаженої скоринки, яка утворюється на м'ясі, занадто багато канцерогенів, а вони дуже небезпечні для здоров'я.

Також під заборону потрапляє і смажена курка. А засмажені курячі крильця – це взагалі отрута для чоловіків. Вживання курячого м'яса порушує вироблення чоловічих гормонів.

Ще небезпечніше смаженого м'яса для чоловічої сили сосиски, сардельки, ковбаски і копчене м'ясо, яке так часто люблять чоловіки. А для холостяків такі продукти часто є основою щоденного раціону.

Ще один ворог чоловічої сили - пиво. Улюблений чоловіками пінний напій може викликати збільшення грудних залоз.

Ну і, звичайно, під забороною - м'ята та ментол в усіх їх видах. Якщо не хочете відмовитися від статевого життя, потрібно відмовитися від вживання жувальних гумок з ментолом і чаю з м'ятою.

Дієтологи підкреслили, що деякі ігнорують зелень і листові овочі, не вважаючи їх їжею. А даремно. Це вельми корисні продукти для потенції чоловіків. Наприклад, листя салату багаті вітамінами групи В та фолієвою кислотою, які збільшують чоловічу силу. А регулярне вживання петрушки і кропу служить хорошою профілактикою раку простати.

Маленький секрет: щоб посилити оздоровчий ефект, поєднуйте зелень зі сметаною та горіхами.

Раніше вчені з'ясували, як кава впливає на чоловіче здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ