Today.ua

ТОП-5 найбільш неслухняних порід собак

Собаки по своїй природі дуже віддані істоти. Але не всі вони готові слухатися своїх господарів. Деякі породи практично не піддаються дресируванню і не хочуть сприймати команд. При цьому ці собаки досить м'які за характером і добре ладнають з дітьми.

Бігль

Собаки цієї породи дуже розумні, віддані і вимагають до себе уваги. Вони досить неслухняні, але при цьому м'які і чудово ведуть себе з дітьми. Більшість біглей можуть їсти без обмежень, тому за їх харчуванням слід ретельно стежити.

Мастиф

Ці добродушні зовні собаки дуже вперті. Вони можуть стати хорошими охоронцями, однак натренувати їх так, щоб вони бездоганно слухалися – вкрай важко. Під час прогулянок собака цієї породи, якщо її ведуть на повідку, все одно буде тягнутися куди їй хочеться, нагадуючи за поведінкою кота.

Пекінес

Незважаючи на свій невеликий зріст – це досить горді і незалежні собаки з домінантним характером. При цьому пекінеси дуже вірні і віддані вихованці. Вони мають запальний характер, люблять грати з дітьми, при цьому досить образливі. Ці собаки не терплять тривалої самотності, перебуваючи одні стають нервовими, можуть почати вести себе агресивно або навпаки апатично.

Чау-Чау

Цих собак можна також порівняти з кішками, у яких собачі звички. Маючи цікаву зовнішність, чау-чау постійно потребують до себе уваги, але абсолютно не бажають виконувати команди господаря. Їх характер зовсім не відповідає зовнішньому вигляду. Вони віддані тільки одному господареві і можуть непередбачувано поводитися з незнайомими людьми.

Бульдог

Бульдоги можуть стати хорошими охоронцями, але для того, щоб навчити їх чому-небудь, доведеться витратити дуже багато часу на тренування. У представників цієї породи дуже часто змінюється настрій, і відбувається це абсолютно непередбачувано. Ці собаки досить терплячі і при цьому дуже ліниві.

Раніше Today.ua опублікував рейтинг ТОП-5 порід собак для сімей з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ