Today.ua

ТОП-3 породи кішок для сімей з дітьми

Не всі породи кішок люблять знаходиться в галасливих компаніях і тим більше проводити багато часу з дітьми. Але є і серед цих гордих на перший погляд створінь дуже ласкаві і доброзичливі представники, які в силу особливостей свого темпераменту можуть стати найкращими друзями для сім'ї з дитиною.

Мейн-кун

Незважаючи на свої габарити та сильний характер, ця порода кішок дуже добре ставиться до дітей і не заподіє їм шкоди. Мейн-куни швидко прив'язуються до своїх господарів, люблять довго спілкуватися з ними. Що важливо, ці коти досить терплячі, однак варто пояснити дитині, що тягати за хвіст улюблену кішку не потрібно.

Британська короткошерста

З дорослими людьми британці ведуть себе досить стримано, а ось дітям, як правило, приділяють масу уваги. Вони можуть стати найкращим другом для вашої дитини. Ця порода вміє слухати, проявляти увагу, турботу та доброту до оточуючих.

Канадський сфінкс

Ця кішка має безліч переваг порівняно з іншими породами: не викликає алергію, не линяє, дуже розумна, добра і любить дітей. Сфінкси це ідеальний вибір для життя у квартирі з сім'єю. Вони охайні, виховані, поступливі, не злопам'ятні. Така кішка не "гуляє сама по собі", а по-собачому віддана людині і постійно потребує її уваги. Для дітей ця порода може стати відмінною "нянькою". Вони з радістю будуть бігати, падати, цілуватися з дітьми, а потім разом з ними і засипати.

Раніше повідомлялося про рідкісну породу котів, які абсолютно не бояться води і люблять пірнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ